Frizerski saloni
---BREND DESSANGE---

Mr. Benjamin DessangePriča Jacques Dessange je izvrstan primjer nevjerojatnog uspjeha. Između 1954. kada je otvoren prvi salon u Parizu, pa sve do danas, ovaj mladi frizer stilist iz područja Sologne, uspio je stvoriti carstvo visoke mode ''HAUTE COIFFURE''. Glasovita profinjenost brenda Dessange širi se svijetom putem 500 salona u 45 zemalja svijeta. Talent Jacques Dessangea, njegov entuzijazam i strast, olakšali su mu put do elitne klijentele. U ranim godinama njegove karijere, Jacques Dessange bio je službeni frizer  top modela svjetskih modnih marki - Dior, Chanel, Carven.

Nekoliko godina kasnije postao je istaknuti stilist brojnih filmskih zvijezda : Brigitte Bardot, Jane Fonda, Sharon Stone, koji su svoju ljepotu povjerili njemu. Duga je to priča ljubavi Jacques Dessangea prema kinematografiji. Marka Dessange službeni je partner filmskog festivala u Cannesu. Njegovo je ime također povezano s brojnim uglednim događanjima: festival u Deauvilleu, Caesars Ceremony, Roland Garros i Marrakech festival. Fantastičan tvorac i poduzetnik, Jacques Dessange prenio je strast prema svojoj profesiji, svome sinu Benjaminu Dessangeu, koji je od srpnja 2008. godine promaknut na funkciju predsjednika upravnog odbora.

Uspjeh grupacije potkrijepljen je predanošću kreativnosti i želji za savršenstvom. Kao istinski ''svijet ljepote'' u neprestanom  razvitku, marka Dessange širi svoje aktivnosti od luksuznog svijeta frizerstva do grane kozmetologije s kompletnom linijom make-up proizvoda, proizvoda za njegu kože i tijela te zaštita od sunca, pa sve do trendy modnih dodataka. Dvaput godišnje, Dessange svoje znanje obnavlja novim tehnikama i modnim trendovima, stvorenim u njegovom laboratoriju i testiranim u dva istraživačka i edukativna centra u Parizu. Talent i angažiranost  7 500 djelatnika  neprestano jača zahvaljujući timskom radu i grupnoj predanosti edukaciji i doživotnom učenju, što čini temelj naše tvrtke.

više informacija o pokretanju marke Dessange u RH pogledajte ovdjeDikson
Design&Code ©2008 Intro Web Studio Copyright ©2008 EsteticUvema.