image

Tvrtka Estetic Uvema Nova d.o.o. Ilica 10, Zagreb 10000, franšizer marke DESSANGE Pariz za RH. OIB:19461777170, U daljnjem tekstu EUN. Uvjeti korištenja stranice www.dessange.com.hr. kako slijedi;
Sadržaj na web stranici www.dessange.com.hr zaštićen je autorskim pravima. Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela web navedene stranice bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi. Dokumenti, podaci, fotografije, tekstovi i informacije objavljeni na web stranici ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez izričitog pristanka EUN ili na bilo koji način koji može uzrokovati štetu EUN ili bilo kojoj trećoj strani. Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na ovojweb stranici mogu se koristiti isključivo za individualne potrebe korisnika uz poštivanje svih autorskih i vlasničkih prava te prava trećih osoba.Korištenjem sadržaja ovih web stranica korisnik prihvaća (i) sve rizike koje nastaju iz korištenja ovih web stranica te prihvaća (ii) koristiti sadržaj ovih web stranica isključivo za osobnu uporabu i na vlastitu odgovornost. EUN se u potpunosti odriče svake odgovornosti (i) koja na bilo koji način može nastati iz, ili je na bilo koji način vezana za korištenje ovih web stranica, (ii) za bilo koje radnje korisnika uporabom ili zlouporabom sadržaja ovih web stranica, te za (iii) bilo kakvu štetu koja može nastati korisniku ili bilo kojoj trećoj strani u vezi s uporabom ili zlouporabom korištenja sadržaja ovih web stranica.
Ove web stranice sadrže i dokumente, podatke, informacije kao i veze do drugih Internet stranica kreiranih od strane trećih osoba koje će se, kad god je to moguće, kao takve označavati. EUN  nema nadzor nad navedenim dokumentima, podacima, informacijama ili drugim internet stranicama uopće te se u potpunosti odriče svake odgovornosti, uključujući ali ne ograničeno na točnost, potpunost i dostupnost sadržaju na internet stranicama kreiranim od strane trećih osoba.
Ova web stranica koriste kolačiće (eng. 'cookies') kako bi se korisniku mogla besplatno pružiti usluga s potpunim funkcionalnostima i što kvalitetnijim sadržajem. Kolačići predstavljaju skup podataka koje generira poslužitelj web stranica i koje web preglednik sprema na disk korisnika u obliku male tekstualne datoteke.
Sesijski kolačić postavlja se na računalo korisnika web stranice www.dessange.com.hr  samo za vrijeme trajanja njegovog posjeta ovoj stranici te se korisniku na taj način omogućuje da se učinkovitije služi web stranicom  i automatski istječe kada zatvori svoj preglednik. Osim toga, web stranica www.dessange.com.hr  prati statističku posjećenost isključivo radi dobivanja nužne informacije o privlačnosti i uspješnosti svojih aktivnosti i ponude na tržištu i pritom se koristi usluga treće strane pod nazivom Google Analytics. Detaljne informacije treće strane o ovoj usluzi, kao i o mogućnostima korisnika web stranica www.dessange.com.hr  u vezi s regulacijom kolačića koji su za isto nužni, dostupne su na: http://www.google.com/intl/en/analytics/privacyoverview.html.
Korisnik web stranica www.dessange.com.hr  uvijek može samostalno regulirati primanje kolačića putem postavki svojeg web-preglednika. EUN isključuje svaku odgovornost za bilo kakav gubitak funkcionalnosti i/ili kvalitete sadržaja web stranice www.dessange.com.hr  u svim slučajevima odabira regulacije primanja kolačića od strane korisnika.
Korištenjem web stranica www.dessange.com.hr  smatra se da su korisnici u svakom trenutku upoznati i suglasni s ovim uvjetima korištenja, uključujući s odredbama o politikom privatnosti i obradi podataka i mogućnostima u vezi s kolačićima.
EUN zadržava pravo izmjene sadržaja ove web stranice te neće biti odgovoran ni za kakve moguće posljedice proizašle iz takvih promjena.
EUN zadržava pravo izmjene ovih uvjeta korištenja. O svakoj promjeni ovih uvjeta korištenja korisnici će biti na odgovarajući način i pravovremeno obaviješteni. Izmjene ovih uvjeta korištenja stupaju na snagu s datumom njihove objave na ovoj web stranici

Prodaja robe, usluga i cijene; EUN posluje na tržištu RH i za to tržište isporučuje robu i usluge. Kupac može postati svaka punoljetna i poslovno sposobna osoba koja prihvaća uvjete prodaje, što se potvrđuje narudžbom artikala. Prihvaćanjem uvjeta prodaje kupac potvrđuje narudžbom artikala putem webshopa. Kupoprodajni ugovorni proces postaje pravovaljan nakon primitka pošiljke. Zadržavamo pravo na pogrešne navode. Sve cijene su bruto (sadrže PDV) i izražene su u kunama. Svako korištenje internet stranice tvrtke EUN podložno je niže navedenim uvjetima i rokovima. Roba je prodana na razumijevanje da će se koristiti za njenu namjnjenu svrhu.
Cjenik usluga salona je informativni nikako službeni, može ne sadržavati sve usluge te imati eventualno mala odstupanja od službenog cjenika salona u iznimnim situacijama ažuriranja ove web stranice.
Prodavatelj neće prihvatiti odgovornost, za korišteno ili zloupotrebljavano korištenje proizvoda, opreme ili pribora na nepropisan i nestručan način.
Prodavatelj nudi Kupcu različite mogućnosti plaćanja kako je navedeno u Webshopu.
Kupac ima pravo na povrat u roku od 14 dana ukoliko naručeni artikl ne odgovara opisu naručenog proizvoda. Zahtjev za povratom se zaprimaju pisanim putem na e-mail naznačen na ovoj web stranici ili na adresu Estetic Uvema Nova d.o.o. Ilica 10, Zagreb 10000. Prodavatelj zadržava diskrecijsko pravo da li će udovoljiti ili neće zahtjevu. Prvotni uvjet za reklamaciju odnosno povrat proizvoda jest da proizvod nije otvaran odnosno korišten. Izuzev korištenog proizvoda ukoliko se po korištenju utvrdi da proizvod ne odgovara deklariranoj specifikaciji te da proizvod u konačnici sadrži 90 % svoje mase, volumena, zapremine kako bi se moglo konstatirati da se pritužba upućuje istinito a ne nakon konzumacije većeg dijela proizvoda. Prilikom povrata naručenog proizvoda kao ne željenog ili ne odgovarajućeg, Kupac snosi trošak povrata. Ukoliko je učinjena pogreška od strane Prodavatelja ili se radi o greški na naručenom artiklu, troškove povrata snosi Prodavatelj.
Cjenik usluga salona je informativni nikako službeni, može ne sadržavati sve usluge te imati eventualno mala odstupanja od službenog cjenika salona u iznimnim situacijama ažuriranja ove web stranice.