image

BREND DESSANGE-NAŠE PREDNOSTI

Frizerska kuća Dessange Paris na izvoru je modnih stvaranja te u svojoj domeni diktira frizerske trendove i razvija strukovne vještine. Dva puta godišnje predstavlja svoje kolekcije gdje kroz moderne tehnike šišanja i bojanja kose sa potpisom Dessange inspirira frizerske trendove te stvara neusporedivu reputaciju u Francuskoj i širom svijeta

Svaki klijent diljem svijeta kada ulazi u salon Dessange, dobiva jedinstveno iskustvo za koje se veže i uživa u svim elementima luksuznog frizerskog salona. Visoki standard pružanja frizerskih usluga u salonima Dessange perjanica je poslovanja te kao takva je glavna značajka uspješnosti marke u Francuskoj i svijetu. 

Internacionalnom povezanošću i dijeljenje informacija, vrijednosti i kvalitete  kroz Dessange edukativne centre svaki salon dovode do izvrsnosti. 

U frizerskom salonu Dessange u Zagrebu klijenticama se nudi potpuno novi koncept pružanja frizerskih usluga. Nudimo posebnu prostoriju koja uključuje sve elemente frizerskog salona gdje klijentica može intimno uživati u personaliziranim tretmanima njege kose, hair spa, koloracije i stila. Ovu uslugu „salon u salonu“ zovemo VIP SALON.