image

NAUNCES, PROLJEĆE LJETO 2022

Nijanse! Obećanje asertivne ženstvenosti, miješa mekoću i samopouzdanje, modularne frizure koje se prilagođavaju raspoloženju i trenutku te poziv da se odvažite u potpunoj slobodi. Umjetnički tim DESSANGE želio je ovu kolekciju posvetiti svim ženama u potrazi za ravnotežom i lakoćom kako bi ih potaknuo da iznenade, pa i same sebe. Sa stilom koji je uvijek nježan i poetičan, a zlatno brušene nijanse poigravaju se reljefom i dubinom, reinterpretirane su kratke frizure kako bi im donijeli modernost koja je uvijek dostupna. Inspirirana kalifornijskim Balayageom s izblijedjelim efektima "sunkissed", plava zvijezda kolekcije svoju gracioznost i sklad posuđuje iz svjetla sumraka, ovog suspendiranog trenutka kada se sve čini mogućim... Oda širokim otvorenim prostorima, kao i unutarnjim ili dalekim perspektivama, ova kolekcija proljeće-ljeto 2022. otvara začaran prostor u kojem možete napuniti baterije sa stilom i odvažnošću!

KOLEKCIJE

TOUSELD BOB

Snažan, ali elegantan kroj s tekućim pramenovima koji uokviruju lice kako bi dodali mekoću i poigrali se s nestrukturiranim osjećajem. Ažurirana verzija coiffé-décoiffé stila, modularna i jednostavna za personalizaciju, sadrži osunčanu plavu boju dina inspiriranu kalifornijskim balayageom.

MISCHIEVOUS CROP

Varljivo skroman i jednostavan za stiliziranje, ovaj ženstveni i pomalo neuredni kroj ima neke nestašne detalje: duljine koje grle obline vrata, stupnjevanu sunčano plavu boju koja stvara reljef i dubinu, te posvijetljene, naglašene krajeve koji daju suptilan učinak poniranja.PLAYING WITH ASYMMETRY

Postižući suptilnu ravnotežu između radikalnog osjećaja vrlo kratkog potiljka i mekih, senzualnih duljina, ovaj bob s zaokretom koristi efekte vanjskih stiliziranih pramenova kako bi stvorio privlačnost i pokret. Bez obzira je li zabačena u stranu kako bi se naglasila ženstvenost, ili vraćena na čelo kako bi se pokazala androgina strana ovog kroja, kosa se transformira balayage naglašavanjem reljefa.

BRAIDED SIDE-HAIR

Opuštenija verzija ove frizure na "crvenom tepihu", uvučena u pletenicu u korijenu, ali s mekanom završnom obradom koja joj daje boemski dodir i stvara lakoću. Moderan i originalan s podignutim pletenicama, ovo je trendi rješenje za kratku kosu kojoj je potrebna romantika.

FREE LENGTHS

Mekana i divlja, s lepršavim rubovima koji prelaze preko čela i stvaraju pokrete, ovo je seksi, prirodan kroj koji će istaknuti vašu preplanulost na odmoru. Sve zahvaljujući radu u boji na dužinama i krajevima, posvijetljenim kao na suncu. Sunset blond nježno uokviruje i zagrijava lice, dok svjetlije duljine i vrhovi pružaju kontrastni efekt.

BOHEMIAN MIX AND MATCH

Ova kaskada pletenica i uvijanja na raspuštenoj kosi unosi se u atmosferu Coachelle, s akumulacijom različitih stilova i tehnika koje se preklapaju u složenom, ali slobodnom i spontanom stilu ispletenih pletenica. Instinktivan i hirovit, ovaj raspored vezanih dijelova poboljšanih elastičnim trakama u boji doista prikazuje kalifornijski balayage, u potpunosti otkrivajući refleksije i reljef u svjetlu i sjeni.