image

VIBRATION, PROLJEĆE LJETO 2023

VIBRATION nova kolekcija proljeće-ljeto 2023!U intimi svoje nutrine, prirodno iznenađena, senzualna žena, vibrantna zavodljivošću, otkriva se blistavijom nego ikad. Vruća sezona. U sjenovitom kutu, diskretan ples zavjesa odaje dašak toplog zraka koji je jedva dovoljan da rashladi prostoriju. Trenutak predaha u beskrajnom ljetnom danu: zaklonjena poluzatvorenim kapcima, DESSANGE žena se štiti od znatiželjnih pogleda kako bi si priuštila malo odmora. Ona u potpunosti iskorištava spokoj ovih minuta u prigušenoj jasnoći. Najbolji način da dominirate ovim vrućim ljetom. U suptilnoj igri svjetla i sjene, nova DESSANGE kolekcija odiše čistom i senzualnom ženstvenošću, s drskom sigurnošću. Ovdje caruje prirodno kovrčava kosa. Materijal se ručno oblikuje kako bi potaknuo pokret ili se skuplja u više ili manje sofisticirani dodatak, ovisno o dobu dana.

KOLEKCIJE

EN SOUPLESSE

U fleksibilnosti Podatnog materijala, nonšalantne dužine koje miluju kožu vjetrom i pokretom... Ovo je poznata DESSANGE frizura, ultra ženstvena i lako nosiva, čiji se prozračan volumen može stilizirati prstima. Suučesnik ovog bezvremenskog kroja, Blond Glowy postavlja pramenove s preciznošću kako bi uhvatio zrake na ključnim područjima, kao što je obod lica, odmah osvijetljen..

 

WILD WILD HAIR

Više ne govorimo o vrsti kose koju treba ukrotiti. Potpuno pretpostavljene, kovrče su emancipirane, ponosne i žive u sadašnjosti. Sva njihova snaga izražena je u isklesanom kroju koji se prilagođava ljepoti lica. Divlju stranu kompleta omekšava Glazing Balayage koji oblikuje volumen po mjeri i ukrašava bademovo plavu kosu s tisuću odsjaja.

ATTACHE SPONTANEE

Na dugoj ili kratkoj kosi, ova prozračna frizura postiže se u tren oka.Ljepota ove frizure dolazi iz njene spontanosti, ostavljajući pramenove panično oko lica dok potiljak ostaje čist. Sve govori da ju je napravila upravo ona.

JEU DE PERLES

Bezvremenska, elegantna punđa na stražnjoj strani vrata daje silueti šik izgled u svim okolnostima. Njegova fantazija leži u liniji ukrašenoj beskrajno nježnim sedefastim perlicama koje hvataju svu svjetlost. Ova elegantna frizura inspirirana punđama plesačica tada se otkriva odvažnom i sofisticiranom poput onoga tko je se usudi usvojiti.

CLAIR OBSCUR

Na ovoj prirodno gustoj kosi, suptilno degradiranoj u dužini, prozračni pokret sublimiran je zamahom koji se poigrava kontrastima kako bi se naglasili reljefi. Kao posljednji detalj, slobodno oblikovanje otkriva svu blistavost ove Blond Luminance, prirodne i blistave boje, koja je rezultat jedinstvene tehnike.

CHIGNON COTURE

Sav šik i elegancija klasične i bezvremenske frizure! Couture punđa, glatki donji dio vrata napravljena je na savršeno glatkoj, skladno isprepletenoj kosi. Sjajan, pramen opušten sprijeda daje mekani pokret koji ističe lice.

BABY DOLL

Lažno rečeno, ova frizura se radi na dugoj degradiranoj i glatkoj kosi. Fitilj postavljen poput trake za glavu naglašava volumen u duhu šezdesetih. Pod zrakama sunca otkriva se boja puna nijansi, promjenjivih poput raspoloženja ove Baby Doll. Šik prednost: bar s draguljima popravlja cijelu stvar donoseći neosporan dašak šarma.