image

ALLURES, PROLJEĆE LJETO 2021

Suočavajući se svakodnevno sa točno određenom nametnutom definicijom ljepote, DESSANGE pomaže ženi izraziti svoje istinsko, moderno ja. Bez konvencija koje guše njihovu sposobnost odrediti tko su i kako izgledaju, žene sada slijede svaku svoju želju, čak i kada bi se mogle činiti kontradiktornima.

Biti svoj znači moći se zabavljati svojom kosom svaki dan, istraživati ​​androgeni stil, kretanje između glamura i „rocka“ i preuređivanje ležernog izgleda s preokretom koji izlazi iz očekivanih okvira.

Najnovija kolekcija DESSANGE nudi sve to i još više, zajedno s rezovima koji su slobodniji i prirodniji te manje stereotipni. Ne radi se o trendovima i nametnutom stilu koji se nudi danas a sutra već zaboravlja. Umjesto toga Dessange nudi autentičnost, poštovanje i inspiraciju.

DESSANGE nudi potpuno novi način gledanja na svijet. Žena DESSANGE je ženstvena, smjela i samopouzdana. Ležerno i bez sumnje usvaja elemente nove kolekcije kako bi istaknula vlastitu vlastitu ljepotu.

Ona je slobodna, kreativna i prirodna.

KOLEKCIJE

WILD UPDO

Druga dimenzija duge kose. Ideja nije kopirati klasični „ Brigitte Bardot chignon“, što je lijepo ali i previše uredno, već da dodamo zaokret rockerskog stila, da vaš večernji look jasno pokazuje zavidnu razinu. Kako bi stvorili ovaj look potrebno je dobro pripremiti kosu kako bi zadržala volumen i prozračnost. Pomoću ukosnica napravite „Chignon“, izvucite kosu sa strane za šik, efekt rock ‘n’ rolla.

RESTYLED ICON

Poznati Coiffé-Décoifféov bob služi kao osnova za ovaj stil, što je uvijek inspiracija kada želite zamijeniti vašeu dugu kosu za nešto novo. Ova inačica sadrži značajnu slojevitost. Učinak je zadivljujući. Kosa se više pomiče prirodno, izgleda laganija i jednostavno ju je oblikovati. Ključ je zadržati prirodan pokret kose. Umjesto laka za kosu dodajte pastu za kosu. Ideja je stvoriti moderni bob i da ga zadrži ga uvijek svježim i prirodnim.

EXPLOSIVE OPULENCE

Definicija kose iz snova. Duljina, tekstura, boja, stil - sve je pitanje know-howa. Jedinstvenom tehnikom pramenovanja Dessange, kosa dobiva savršen izgled, savršeno plavu boju kose. Oblikovana tako da stvara nježan bogato valoviti pad dužine kose.

CLEVER HEAD

Ovaj višenamjenski stil je za one koji vole miješati, kršeći pravila i dodajući svoj potpis u novi izgled. Ovo šišanje je tehnički vrlo zahtjevno za stilistu ali je vrlo zahvalno za klijenta kojemu daje raznovrsnost nošenja frizure. Uredno dotjerani vrat čini razliku u kratkoj kosi gdje je važno naglasiti ženstvenost. Ovaj je stil savršen za prebacivanje između klasičnog izgleda i više rockerski nadahnute estetike.

NEO BLOW CUT

Za one koji vole živjeti život hrabro i mrzite polumjere, ništa ne nadmašuje odvažni rez. Prigušena boja kestena, Marron Feutré, primjenjuje se s preciznost i suptilnost za dodavanje osjećaja energije i pokreta. Ovaj moderni i manje "crno-bijeli" stil , hrabar je i smion izgled najviše odgovara modernim ženama.

SUBLIMINAL SHORT

Super kratko upareno s iznimno jakim ženstvenim stilom otvara ljepotu u potpunosti. To je umjetnost skrivena iza ovog looka, koji dok koristi tehnike muškog oblikovanja istodobno potkopava svaki zamišljeni stereotip. Kroz koloraciju ova frizura dobiva odvažan i ženstven stil.