image

FEMMES, JESEN ZIMA 2021

U DESSANGE -u sve su žene izvor inspiracije i ova nova kolekcija odaje im počast. Žene izlaze na vidjelo kroz različite ukradene trenutke, otkrivaju se u različitim stavovima, koji u velikoj jednostavnosti ističu njihovu ženstvenost. Rad na kosi, uvijek izveden izvrsnošću DESSANGE know-howa, samo se misli da otkriva lice, osobnost, sublimira stil, ženu.

Ovako su Claudia Zocco i Sébastien Maurizio, stručnjaci novog umjetničkog tima DESSANGE, zamislili ovu kolekciju jesen-zima 2021/2022 u kojoj DNK Kuće sjaji kroz svaki potez škarama i svaki odraz plavuše. Kolekcija usklađena s vremenom koja briljantno odražava vječne vrijednosti DESSANGE -a: lagana sofisticiranost, prirodna elegancija, dašak profinjene provokacije, instinktivna senzualnost. Za ženstveniji izgled nego ikad!

KOLEKCIJE

COVER GIRL

"Frizura je jezik koji vam omogućuje da otkrijete svoj identitet", Claudia Zocco.
Daleko od predvidivog, duljine će procvjetati u raspoloženju koje je i sofisticirano i odvojeno, što daje opseg volumenu. Uvijek prozračne u želji za stil koji spaja ženstveno i prirodno. Izuzetno sjajna, plavuša, dobivena tehnikom DESSANGE na slobodnom zraku Balayage, zahvaljujući svojim hladnim tonovima, pojačava snagu stila.

FRENCH TOUCH

"Umjetnost stvaranja svjetla u kosi tehnikom Balayage na otvorenom kao da ju je sunce stvorilo prirodno”, Sébastien Maurizio.
Željena nonšalantna šik verzija. Izuzetno njegovana kosa sa stiliziranim gustim i zdravim izgledom
u velikim valovima nudi ravnotežu i strukturu licu bez obzira na njegovu morfologiju. Struktura izražena nježno kontrastnim kalifornijskim Balayageom.

EXPLOSIVE OPULENCE CARRE JOUEUR

Njegova prava duljina dizajnirana je tako da se može igrati s materijalom i stvarati nadahnute pokrete. Styling, dok je u pokretu, naglašava veliki prednji dio koji se odvaja radi jačanja karaktera lica.
Asimetriju stila pojačava dizajn DESSANGE Balayage: ostavlja dojam tamnije strane za dodatno zamagljivanje linija.

CLEVER HEAD CARRE BLONDIE

Čak i vrlo kratak, bob može ostati mekan i ženstven.
Dokaz: svojom isklesanom linijom samo na razini čeljusti uokviruje lice lijepom fluidnošću. Srednja linija naglašava blond i ustupa ujednačen, nezamrznut rezultat.

CASUAL BUN

Ideja je prisvojiti je i promijeniti namjeru, kao ovdje gdje odvažnost preuzima: vrlo visoko smještena punđa formirana je na vrhu glave, gotovo na rubu. Ovdje su vrhovi postavljeni tako da crtaju rubove jasnije zahvaljujući kontrastu balayage. Dovoljno da ležernom stilu udahne razigran dodir.

CARRE VERSATILE

Isti kratki bob, iste ravne linije, ali potpuno drugačiji stil. Bočne strane su zaglađene iza ušiju pomoću matirajuće paste za modeliranje koja ih disciplinira radi postizanja prirodnog učinka. Valovite šiške stilizirane u padu prema naprijed preko polovice lica, daje iluziju drugog reza. Kontrast materijala, kontrast refleksija, pravila igre su otvorena.