image

Tvrtka Estetic Uvema Nova d.o.o. Ilica 10, Zagreb 10000, franšizer marke DESSANGE Pariz za RH. OIB:19461777170, U daljnjem tekstu EUN.Ova Politika (zajedno s drugim povezanim dokumentima) određuje koje vaše osobne podatke prikupljamo i način na koji ih koristimo.  

Osobni podaci koje možemo prikupiti od vas
Prikupljamo osobne podatke o vašim posjetima Internetskoj stranici, uključujući, ali neograničavajući se na podatke o prometu, lokaciji, web zapise, anketne sadržaje i sadržaje iz kontakt obrazaca te druge obavijesne podatke i resurse kojima pristupate. Zbirka navedenih osobnih podataka ubuduće će olakšati vaš posjet Internetskoj stranici jer ćemo vam moći predložiti relevantne sadržaje za vas na temelju lokacije s koje pristupate Internetskoj stranici. Prikupljamo sve informacije koje nam šaljete kada koristite naš kontakt obrazac (“Kontakt; za sva pitanja ispunite našu formu”) ili ukoliko nam uputite kontakt direktno na email adrese navedene na našoj stranici, odnosno ispunjavanjem prijavnice newsletter.

Prikupljanje vaših osobnih podataka putem kontakt obrasca ne predstavlja zakonski ili ugovorni zahtjev; međutim, napominjemo da su polja označena zvjezdicom (*) obavezna polja, jer nam je navedena informacija potrebna kako bismo postupili ili odgovorili na vaš zahtjev. Dijeljenje ostalih informacija ili osobnih podataka prilikom ispunjavanja našeg obrazaca za kontakt temelji se na vašoj slobodnoj odluci. Isto tako sve informacije koje nam pošaljete putem direktne mail adrese vaša je slobodna volja. Vaše osobne podatke koristimo kako bismo vam mogli pružiti traženu informaciju, odgovoriti na vaš upit ili eventualnu primjedbu te za izravni marketing putem elektroničke pošte kada na to izričito pristanete u odgovarajućem kontakt obrascu ili prijavom na newsletter. U bilo kojem trenutku možete ukinuti primanje budućih marketinških poruka slanjem teksta „ne želim primati marketinške poruke“ na našu mail adresu naznačenu na ovoj web stranici.Kao što je objašnjeno u našoj Politici o korištenju kolačića, kolačići se također mogu pohraniti na vaš uređaj. 

Kako koristimo vaše osobne podatke
Prikupljamo i koristimo vaše osobne podatke u sljedeće svrhe:
za prilagodbu sadržaja i usluga vašim interesima, za pružanje odgovora na vaše zahtjeve ili pitanja kad nas kontaktirate, za informiranje o drugim uslugama koje bi vas mogle zanimati a nisu naznačene na stranici, za prodaju i dostavu roba ili usluga na vaš zahtjev, za izradu, objavu ​​i poboljšanje sadržaja i usluga koje su vam najvažnije, za prilagodbu prikazivanja sadržaja i usluga na internetskoj stranici na način koji najviše odgovara vama i vašem uređaju, za ponudu korištenja interaktivnih funkcija naše internetske stranice ukoliko to želite, za daljnji razvoj i unaprjeđenje internetske stranice, napih usluga i sustava kako bi vam bili korisniji 

Korištenje navedenih osobnih podataka dopušteno je zakonskim odredbama o zaštiti osobnih podataka koje se primjenjuju jer je to: nužno za potrebe naših legitimnih interesa u ispunjavanju gore navedenih ciljeva, a te interese u svakom slučaju ne nadjačavaju vaši privatni interesi;
u nekim slučajevima neophodno za ispunjavanje naših zakonskih ili statusnih  obaveza, primjerice, priopćavanje podataka nadležnim državnim tijelima ili tijelima vlasti;
ili u nekim slučajevima, nužno za izvršavanje zadataka koji se provode u javnom interesu i kada koristimo posebne kategorije osobnih podataka, potrebnih za uspostavljanje, ostvarivanje ili obranu pravnih interesa ili kada se obrada odnosi na osobne podatke u javnoj domeni;
u određenim okolnostima, obrada se vrši u skladu s vašom suglasnošću, a koju nam dajete  s vremena na vrijeme, kao kada se prijavite za primanje promidžbenih poruka, obavijesti i vijesti putem e-pošte. Dodatne informacije o B2B komunikaciji se nalaze u odjeljku  „Marketinške poruke“ u nastavku. 

Ne donosimo nikakve automatske odluke u okviru automatske obrade, uključujući profiliranje, što dovodi do pravnih učinaka na vas ili sličnih značajnih utjecaja na vas.
Vaše podatke čuvati ćemo duže od potrebnog razdoblja i na taj način ispuniti naše zakonske i regulatorne obaveze. To je razdoblje obično 2 godine.

 Marketinške poruke
Samo ukoliko ste dali suglasnost slati ćemo vam marketinške poruke putem e-pošte.
U pravilu ćemo Vam ponuditi potvrdni okvir u obliku email poruke nakon što ispunite kontakt obrazac ili newsletter sa mogućnošću prihvaćanja ili odbijanja slanja marketinških poruka. B2B komunikacija: Kada zastupate ili djelujete u ime tvrtke ili bilo koje druge pravne, privatne ili javne osobe – pružate nam osobne informacije kontaktirajući nas kao klijenta ili potencijalnog klijenta, dopuštate EUN da vam šalje marketinške poruke emailom. U tom slučaju obrada osobnih podataka temelji se na našem legitimnom interesu kao pravnom osnovu za razvoj naše baze podataka o klijentima, naših programa lojalnosti kupaca i za prezentaciju naših usluga ili budućih usluga koje bi vas mogle zaimati. 

Ukoliko vam šaljemo promidžbene poruke putem e-pošte, možete isključiti primanje bilo kakvih daljnjih promidžbenih poruka slanjem teksta „odjava sa weba“ na našu mail adresu naznačenu na ovoj web stranici.  

Dijeljenje s trećima
Sve vaše podatke nećemo dijeliti sa trećim osobama, izuzev u slučaju servisiranja ili eventualnog outsourcinga marketinških aktivnosti za tvrtku EUN. Svi dati podatci koristiti će se isključivo sa ciljem kontakta između vas i EUN nikako za interes treće osobe.
Navedene osobe imat će pristup samo vašim osobnim podacima za potrebe obavljanja njihovih funkcija, a koje ne smiju koristiti ni u koje druge svrhe. Ti primatelji morat će poštovati ugovorne obveze o privatnosti i povjerljivosti.
Ispunjenja zakonske obveze: pristup vašim podacima omogućiti ćemo vladinim tijelima ili tijelima za provedbu zakona ako utvrdimo, isključivo na temelju vlastite procjene,  da smo zakonski obvezni tako postupiti. 

IP adrese i kolačići
Možemo prikupljati podatke o vašem računalu, uključujući dostupne podatke o IP adresi, operativnom sustavu i vrsti pretraživača, za upravljanje. Riječ je o statističkim podacima o pretraživanju i uzorcima pretraživanja naših korisnika koji ne sadrže identifikacijske podatke o pojedincu.
Iz istog razloga, pomoću datoteke kolačića pohranjene na vašem uređaju, možemo prikupljati općenite informacije o načinu na koji koristite Internet. Kolačići nam služe za poboljšanje internetske stranice i za pružanje bolje i personalizirane usluge. 

Gdje pohranjujemo i obrađujemo vaše osobne podatkeVaše podatke pohranjujemo na sigurnom serveru ove web stranice. Pristup podatcima ima isključivo administrator putem korisničkog imena i lozinke. Svi podatci obrađuju se na računalu administratora ili eventualno servisera tj. outsourcinga marketinških aktivnosti te se nakon dovršetka zadatka trajno brišu sa vanjskih računala. Nastojimo poduzeti sve korake koji su opravdano nužni kako bismo osigurali sigurno korištenje vaših osobnih podataka u skladu s ovom Politikom.

Sigurnost podataka
Iako ćemo učiniti sve kako bi zaštitili vaše osobne podatke, slanje informacija putem interneta nije u potpunosti  sigurno te stoga ne možemo jamčiti sigurnost vaših osobnih podataka koji se šalju na internetsku stranicu ili bilo kojoj trećoj strani. Svaki takav prijenos je na vašu vlastitu odgovornost. Jednom kada dobijemo vaše podatke i pošaljemo ih trećim stranama, koristimo stroge procedure i odgovarajuće tehničke i organizacijske sigurnosne mjere kako bismo onemogućili neovlašteni pristup, promjenu, brisanje ili prijenos navedenih osobnih podataka.

Vaša prava. Kako možete pristupiti, ispraviti i obrisati vaše osobne podatke?
Prema važećim propisima o zaštiti osobnih podataka imate sljedeća prava:
Pravo na pristup i dobivanje kopije vaših osobnih podataka koji se obrađuju: Imate pravo tražiti potvrdu da li obrađujemo ​​bilo koji od vaših osobnih podataka. U slučaju kada obrađujemo vaše osobne podatke, možete ostvariti pristup vašim osobnim podacima i određenim informacijama o tome kako ih obrađujemo. U određenim slučajevima možete zatražiti da vam pošaljemo kopiju vaših podataka u elektroničkom obliku. U nekim situacijama, imate pravo zatražiti prijenos vaših osobnih podataka.
Pravo na ispravak vaših osobnih podataka: Ukoliko dokažete da osobni podaci koje posjedujemo o vama nisu točni, možete zatražiti ispravak netočnih osobnih podataka koje se na vas odnose
Pravo na brisanje („pravo na zaborav“): U određenim okolnostima imate pravo ishoditi brisanje osobnih podataka koji se na vas odnose. Zahtjev za brisanjem osobnih podataka koji se na vas odnose možete podnijeti u bilo kojem trenutku, a EUN će procijeniti da li vaš zahtjev za brisanjem treba odobriti. Pravo na brisanje  uvjetovano je zakonskim pravima ili obvezama koje možda moramo poštivati radi zadržavanja podataka. U slučajevima kada, sukladno zakonu, utvrdimo da zahtjev za brisanjem vaših osobnih podataka treba odobriti, EUN će to učiniti bez nepotrebnog odgađanja.
Pravo na ograničavanje ili prigovor na obradu vaših podataka:  U određenim okolnostima imate prvo ograničiti obradu vaših osobnih podataka ili prigovoriti na određenu obradu podataka iz razloga koji su relevantni za vašu situaciju.
U svrhu ostvarivanja vaših prava, možete nas kontaktirati na mail adresu naznačenu na ovoj web stranici.
U opsegu u kojemu obrađujemo vaše osobne podatke na temelju Vaše privole, imate pravo u bilo kojem trenutku povući privolu. Povlačenje privole neće utjecati na zakonitost obrade provedene na temelju vaše privole prije njezina povlačenja.
U pogledu obrade vaših osobnih podataka također imate pravo na pritužbu nadzornom tijelu  lokalnog tijela za zaštitu osobnih podataka države vašeg uobičajenog prebivališta, mjesta vašeg rada ili zbog potencijalnog kršenja vaših prava.

Izmjene Politike 
Odredbe ove Politike mogu se povremeno mijenjati. Objaviti ćemo sve bitne izmjene ove Politike putem odgovarajućih obavijesti na ovoj internetskoj stranici ili ćemo vas obavijestiti o tome putem drugih komunikacijskih kanala.

 Kontakt
Sva pitanja, komentare i upite vezane za ovu Politiku možete poslati na adresu Estetic Uvema Nova d.o.o. Ilica 10, Zagreb 10000 ili info@dessange.com.hr