image

NATURE SAVAGE, nova kolekcija jesen-zima 2023.

NATURE SAVAGE Razdoblje od rujna do ožujka je vrijeme odmora i razmišljanja, kada tijela
i umovi usporavaju i drveće oblači svoje vatrene haljine. DESSANGE žene
znaju brinuti o sebi i živjeti u skladu s prirodom.
Imaju vezu s prirodom. I zato što je potreba za ponovnim povezivanjem s elementima jača
nego ikad, nova kolekcija DESSANGE slavi neukroćenu ljepotu, dok traga za ravnotežom koja
omogućuje da se izrazi jedinstvenost svake žene. Da bismo to postigli, idemo u srce lusha
i šuma koja obnavlja energiju, čija je svjetlucava paleta jesenskih nijansi nadahnula naš kreativni tim.
DESSANGEovi koloristi i stilisti stručnjaci su za prirodnu ljepotu, s nenadmašnom stručnošću u
sublimacija. To je dalo izravnu inspiraciju za njihovu kolekciju: rezne linije su čiste, britke i
bezvremenski, dok su boje intenzivne i kontrastne. Vlakno je valovito poput isprepletenih grana i
kosa se miče poput lišća koje šušti na vjetru. Dinamika instinktivno oscilira između prirodnosti
i intenzitet.

ZAPOŠLJAVAMO

Otvorene su prijave za radna mjesta; FRIZER ; PEDIKER ; RECEPCIONER!
Postani dio tim koji čini više od 20 eksperata salona DESSANGE.
Očekuje te ugodna radna atmosfera, kolegijalnost, konstantno usavršavanje u strukovnim znanjima kroz interne edukacije i edukatore Dessange edukacijskog centra iz Pariza, točno radno vrijeme, organizirano poslovanje, rad sa vrhunskim proizvodima. Rad u dvije smjene jutarnja 07-14h, popodnevna 13-20h, svaka druga subota slobodna, radna 08-16h. Godišnji odmor 24 radna dana godišnje raspoređen u ljetni i zimski odmor sa preostalim dijelom kroz ostatak godine.

Uvjeti;
FRIZER:
SSS, potrebno određeno radno iskustvo, samostalnost u radu i pružanju kompletne frizerske usluge, poznavanje stranog jezika u govoru osnovno.
PEDIKER:
SSS, potrebno određeno radno iskustvo, samostalnost u radu i pružanju kompletne usluge pedikure, manikure i trajnog laka, poznavanje stranog jezika u govoru osnovno.
RECEPCIONER:
SSS-VSS, potrebno određeno radno iskustvo na sličnim poslovima, dobre komunikacijske vještine, organizacijske vještine i organizacija vremena, poznavanje stranog jezika u govoru osnovno.

Rado ćemo te upoznati i sve ostale informacije pružiti direktno.
Svoj zahtjev za posao i životopis pošalji na mail info@dessange.com.hr ili nas potraži na recepciji salona DESSANGE!
____________________

VIBRATION, nova kolekcija proljeće-ljeto 2023.

VIBRATION nova kolekcija proljeće-ljeto 2023!U intimi svoje nutrine, prirodno iznenađena, senzualna žena, vibrantna zavodljivošću, otkriva se blistavijom nego ikad. Vruća sezona. U sjenovitom kutu, diskretan ples zavjesa odaje dašak toplog zraka koji je jedva dovoljan da rashladi prostoriju. Trenutak predaha u beskrajnom ljetnom danu: zaklonjena poluzatvorenim kapcima, DESSANGE žena se štiti od znatiželjnih pogleda kako bi si priuštila malo odmora. Ona u potpunosti iskorištava spokoj ovih minuta u prigušenoj jasnoći. Najbolji način da dominirate ovim vrućim ljetom. U suptilnoj igri svjetla i sjene, nova DESSANGE kolekcija odiše čistom i senzualnom ženstvenošću, s drskom sigurnošću. Ovdje caruje prirodno kovrčava kosa. Materijal se ručno oblikuje kako bi potaknuo pokret ili se skuplja u više ili manje sofisticirani dodatak, ovisno o dobu dana.

URBAN POSE, nova kolekcija jesen-zima 2022.

URBAN POSE nova kolekcija jesen-zima 2022! Infiltrirajte se u trend, iskočite s utabanih staza, usudite se "pozirati" prema svojim željama. Ovo je umjetnost DESSANGE-a... Zrak transformacije koji je udahnut ovoj kolekciji to potvrđuje. Zasigurno je bezvremenski, ali se zna poigrati slobodnim rezovima i odgovoriti na njih, jakim bojama postavljenim u suptilnoj ravnoteži. U pozadini, urbana atmosfera ove serije fotografija, nošena kolažima Thomasa Chedevillea aka Tomadee, animira ulični duh ovih dinamičnih žena. DESSANGE umjetnički tim znao je iskoristiti ovaj adrenalin i pokrenuti novi izazov: otkriti samu bit ženske energije. Ove frizure, poput epigrafa, označavaju duh vremena, miješajući razne sve najsuvremenije

NUANCES, nova kolekcija proljeće ljeto 2022.

Nijanse! Obećanje asertivne ženstvenosti, miješa mekoću i samopouzdanje, modularne frizure koje se prilagođavaju raspoloženju i trenutku te poziv da se odvažite u potpunoj slobodi. Umjetnički tim DESSANGE želio je ovu kolekciju posvetiti svim ženama u potrazi za ravnotežom i lakoćom kako bi ih potaknuo da iznenade, pa i same sebe. Sa stilom koji je uvijek nježan i poetičan, a zlatno brušene nijanse poigravaju se reljefom i dubinom, reinterpretirane su kratke frizure kako bi im donijeli modernost koja je uvijek dostupna. Inspirirana kalifornijskim Balayageom s izblijedjelim efektima "sunkissed", plava zvijezda kolekcije svoju gracioznost i sklad posuđuje iz svjetla sumraka, ovog suspendiranog trenutka kada se sve čini mogućim... Oda širokim otvorenim prostorima, kao i unutarnjim ili dalekim perspektivama, ova kolekcija proljeće-ljeto 2022. otvara začaran prostor u kojem možete napuniti baterije sa stilom i odvažnošću!

FEMMES, kolekcija jesen zima 2021.

U DESSANGE -u sve su žene izvor inspiracije i ova nova kolekcija odaje im počast. Žene izlaze na vidjelo kroz različite ukradene trenutke, otkrivaju se u različitim stavovima, koji u velikoj jednostavnosti ističu njihovu ženstvenost. Rad na kosi, uvijek izveden izvrsnošću DESSANGE know-howa, samo se misli da otkriva lice, osobnost, sublimira stil, ženu.

Ovako su Claudia Zocco i Sébastien Maurizio, stručnjaci novog umjetničkog tima DESSANGE, zamislili ovu kolekciju jesen-zima 2021/2022 u kojoj DNK Kuće sjaji kroz svaki potez škarama i svaki odraz plavuše. Kolekcija usklađena s vremenom koja briljantno odražava vječne vrijednosti DESSANGE -a: lagana sofisticiranost, prirodna elegancija, dašak profinjene provokacije, instinktivna senzualnost. Za ženstveniji izgled nego ikad!

ALLURES, kolekcija proljeće ljeto 2021.

Suočavajući se svakodnevno sa točno određenom nametnutom definicijom ljepote, DESSANGE pomaže ženi izraziti svoje istinsko, moderno ja. Bez konvencija koje guše njihovu sposobnost odrediti tko su i kako izgledaju, žene sada slijede svaku svoju želju, čak i kada bi se mogle činiti kontradiktornima.

Biti svoj znači moći se zabavljati svojom kosom svaki dan, istraživati ​​androgeni stil, kretanje između glamura i „rocka“ i preuređivanje ležernog izgleda s preokretom koji izlazi iz očekivanih okvira.

Najnovija kolekcija DESSANGE nudi sve to i još više, zajedno s rezovima koji su slobodniji i prirodniji te manje stereotipni. Ne radi se o trendovima i nametnutom stilu koji se nudi danas a sutra već zaboravlja. Umjesto toga Dessange nudi autentičnost, poštovanje i inspiraciju.

DESSANGE nudi potpuno novi način gledanja na svijet. Žena DESSANGE je ženstvena, smjela i samopouzdana. Ležerno i bez sumnje usvaja elemente nove kolekcije kako bi istaknula vlastitu vlastitu ljepotu.

Ona je slobodna, kreativna i prirodna.

PURE, kolekcija proljeće ljeto 2020.

Nova DESSANGE kolekcija jednom riječju. Danas ženstvenost znači prirodni izgled koji ne treba umjetno pojačati i bez unaprijed nametnutih ideja. Ne radi se o slijeđenju mode, već potvrđivanju vašeg identiteta i individualnosti. DESSANGE svijet znači različite stvari za različite ljude. Bezvremenski je, univerzalan i omogućava svakoj ženi da slijedi svoje instinkte. DESSANGE stručnost i znanje omogućuju stvaranje stilova koji će odražavati sve što žena želi i promijeniti stvari ovisno o tome za što je raspoložena. Emiliy i Chrlote savršeno demonstriraju nove stilove u kolekciji Dessange.

ESSENTIEL, KOLEKCIJA JESEN – ZIMA 2019/2020

Rez i boja djeluju tako da istaknu glavnu zvijezdu: kosu.
Ove sezone u DESSANGE-u sve je osmišljeno kako bi se promijenila, protresla i čak razbila ideje o vašoj kosi.
Kosa voli pokret i dramatično se mijenja iz duge u kratku, iz tople u hladnu, iz tamne u svijetlu.
Kontrast je naziv igre za rez i boju u ovim stilovima potpisa DESSANGE.
Po uzoru na modele Anastasiju i Grace, kolekcija ističe stalnu želju zajedničku svim ženama: da se uvijek osjećaju bolje i ljepše.
Taj je osjećaj jednako važan za stilove i samu kosu.